6 Ocak 2013 Pazar

Bilinmezden İlk Çıkışım...

Herkes üşürken ben anneme neden diğer insanlar gibi çok üşüyen biri değilim diye sorduğumda. Bana “çok sıcak bir kış ayında doğmuştun, hava neredeyse yaz gibiydi”. Demişti. Anaokulundaydım ve en büyük eğlencemiz o zamanlarki çok yakın arkadaşımla nasıl keşfettiğimizi hayırlamadığım bir oyun vardı. Birbirimizin penislerini öpmek ve dokunmak bunu her gün sırayla yapardık. Bu yaklaşık 2 sene sürdü. Çok masumca bir davranıştı bunun dışında hiç bir şey hatırlamıyorum. 
Ortasona geldiğimde basketbola inanılmaz ilgim artmıştı ve okul takımına alınmıştım. Her antrenmandan sonra duş alırdık ve erkete olmamak için kendimi zor tutardım. İçimden gelen inanılmaz bir dürtü, takım arkadaşlarımın popolarına ve penislerine baktırırdı beni. Sonra kendimden korkmaya başladım. Çünkü toplumumuzda İBNE lakabı o zamanlar çok ağızda sakız gibiydi. Ben gerçekten de İBNE miydim ya da mahalledeki çocukların deyimi ile TOP J Çünkü GAY, EŞCİNSEL ve HOMOSEKSÜEL gibi terimleri bilmiyordum. Çok uzun bir süre de duymadım. Sonralarında bir kız arkadaşım oldu. Sevgi pıtırcığı misali bir ilişkimiz vardı. Hatta ilk öpüşmemizi hatırlıyorum J Herkes mastürbasyon yaparken kız arkadaşını ya da baktığı porno dergilerdeki ( delisiydik ) kızları düşlerken ben hep oradaki erkekleri düşler öyle yapardım. İçimde gittikçe büyüğen bir korku vardı hatta kasırga kadar büyük psikolojik sorunlar yaratıyordu bende. Asi, içimde büyüyen belirsizlik ve kişilik sorunu ben neyim? Günahkar bir insan mı? Hastalıklı mı? Sapık mı? Bu sorulara hiç bir zaman cevap veremedim o dönemlerde. 16 yaşıma bastığım Lise 1. Sınıfta bir kız arkadaşımla ilk cinsel deneyimimi yaşadım. Onun ilki değil ama benim ilkimdi. İlk başlarda pek bir şey anlamadım. Ben erkeğim ibne değilim bunu kendime kanıtladığımı sanıyordum; ama hareketlerim değişmişti. Onunla seks yaparken daha sert davranmaya başlamıştım. Bana artık zevk almadığını ve sanki bir erkek varmış gibi davrandığımı söylediğinde. Oradaki ERKEK kelimesi yine içimde, taaa bilinç altımın çok altına sakladığım kişiliğimi ve cevaplayamadığım sorularımı tetikledi ve tekrar gün ışığına çıkardı. Lise sona geldiğimde ise artık seks manyağı bir adama dönüşmüştüm. Kadınlara olan saygınlığım kaybolmuştu ve erkekliğimi kendime ve iç sesime ispatlamaya çalışıyordum. Herkes gibi mutlu olmak istiyordum. Sorunu olmayan ve eşcinsel bir erkek olmamayı diliyordum. Bilinçsiz bir şekilde Allah’a beni neden böyle yarattığını soruyordum. Lise hayatım hep içimde büyüttüğüm o sorun ve cevapsız sorularla geçti. Tabi sadece bir kaç kez kendimi parmaklamakta buna dahil J
Üniversiteye geldiğimde ise şöyle bir dilekle ayrıldım şehrimden. Bir kıza deli gibi aşık olayım ve evleneyim. İçimdeki küçük ibne kaybolsun. İlk sene dileğimin gerçekleşitiğini sandım. Bir kıza aşık deli gibi aşık oldum ve ayaklarımı yerden kesmesiyle meşgüldüm. Tabi iç sesimin uzun bir tatile çıktığını farkettiğimde 3 sene geçmiş ve ben bu aşık olduğum kızdan ayrılmıştım. Peki ne zaman geçecekti bu fırtına? Üniversiteden sonra İstanbul’a taşındım. İçimdeki ibneyle birlikte karmakarışık bir hayatımız burada da devam etti. Eşcinselliği ilk kez bu şehir de tanıdım. Gerçek yüzünü burada gördüm. Sonralarında bunun bir delilik olmadığı düşüncesi girdi içime. Tabi içimdeki ibne yerinde duramıyordu. Beni sürekli olarak itiyordu bu camianın içine. Tabi halen daha bir çok şeyden habersizdim. Ne bir eşcinsel arkadaşım vardı ne de bir erkekle temasım olmuştu anaokulundan bu yana. Mutsuzluğumun sebebinin bu olduğunu ve beni her defasında başarısızlıklara götüren şeyin bu olduğu düşüncesinden bir türlü uzaklaşamıyordum.
 En sonunda kendimi bir barda ağlarken buldum. Hem içiyor hem de ağlıyordum. İçimden etrafımda bana bakan gözlere “ Ben bir İBNE yim” diye bağırıyordum. İşte her şey o gün başladı. Sanırım birisi benim iç sesimi duydu. Ve bana “Life is fuckin short for being sad” dedi. ( hayat üzülmekle geçecek kadar uzun değil ) O adama öyle bir baktım ki sert, tehdit eden gözlerle acaba yüzüne bir yumruk mu geçirsem yoksa bardağı kırıp gırtlağına mı yapıştırsam derken biranda içime düşen garip bir heyecanla şok oldum. İç sesim çok yüksek bir sesle karşındaki bu adamda ibne oğlum dedi. Ve bana katılabilir miyim diye sordu. Başımla onayladım ve birlikte içmeye başladık. 40 lı yaşlarında fit, gri gözlü sarışın bir adam. Amerikalı olduğunu ve 2 yıldır İstanbul’da İngilizce öğretmenliği yaptığını falan söyledikten sonra. Bana iyi bir dinleyici olduğunu istersem hiç tanımadığım birine rahat açılabileceğimi ve sonunda rahatlayacağımı falan söyledi. Tabiki anlatamazdım. Ne diyecektim. Hiç bir deneyimi olmayan ve ne olduğunu bilmeyen arada kalmış. Kızlarla mutlu olamayan bir GAY im mi diyecektim. Onu ilgilendirmediğini ve bu konuda ısrarcı olmaması gerektiği konusunda uyardım. Kafam biraz dönmeye başladı, hafif bir çakırkeyiflikte cabası. Adam ısrarla benimle ilgileniyor ve saçma sapan şeylerden konuşmalar yapıyordu. Ben ise halen daha nedenini anlayamadığım bir heyecan selinde boğulmakla meşgüldüm. Acaba Gay olmak böyle hissetmek mi? Heyecanlanmak ve hemcinsine böyle bakmak mı? diye sordum! Ve işte o vurucu cümle ağzından çıktı. “Evim buraya çok yakın istersen bana gidebiliriz tabi beni yine azarlamayacaksan” diye sordu. İşte o anda hani derler ya beynimden aşağıya kaynar sular döküldü. Öyle bir sıcaklık hissetim ensemden sırtıma inen, titreme ve heyecanlı ben iki katına çıkan heyecanımla birlikte. Dudaklarımdan çıkana ben bile hayret ettim. “Olur gidelim” !!! Aman allahım ne yaptım ben, neden evet dedim. Niye şimdi hayır diyemiyorum. Kalkmak için ona eşlik ediyor ve hazırlanıyorum. Sonunda ne olacak? Ve yola koyulduk yol boyunca binbir sorular geçti aklımdan. Güzel bir evi vardı. Oturduk ve bir şarap açtı. O kadar hızlı ve büyük bir yudum aldım ki şaraptan, heyecandan refleklerimi ve hareketlerimi kontrol edemiyorum. İç sesim ise kendini olacaklara hazırlıyor. Adam hiç zorluk çekmeden bana eşcinsel olduğunu ve benden çok hoşlandığını söyledi. Aman allahım dedim evet iç sesim haklıymış bu da benden. Bir İBNE! Hiç bir şey söylemedik bir kaç dakika. Sonra ben konuşmayı başlattım ve ona hiç bir erkekle birlikte olmadığımı ve ağlamamnın sebebinin de bu olduğunu ve kısa ve hızlı cümlelerle hayatımı anlattım. Bana istemezsem hiç bir şeyin olmayacağını ve bunu denemezsem de ne olduğumu hiç bir zaman bilemeyeceğimi söyleyen mantıklı bir cümle kurdu. Çok hızlı bir şekilde şöyle dedim. “Show me who I am” ( bana kim olduğumu göster ).
Ve öpüşmeye başlaldık ilk 2 dakika hiç bir tepki veremedim. İstem dışı bir öpüşme ve hararet basması dışında bir şey hissetmedim; ama soyundukça bende onun hareketlerine eşlik etmeye başladım ve sadece anda kalmaya çalıştım. Artık 24 yıllık bir libidonun taşmasını yaşıyordum. Tamamen soyunduk ve o zamana kadar Amerikalıların sünnetli olduğunu bilmiyordum. Karşımda tenime deyen başka bir penis vardı. İlk kez ve bana inanılmaz derecede haz veren bir duyguydu bu. Orada durdurdum ve hiç yapmadığımı ne olduğum konusunda da bir fikir sahibi olmadığımı söyledim. Bana pasif mi aktif mi olmak istediğimi sordu. Önce aktif olmak diyebildim fısıldar gibi. Tamam dedi ve sevişmeye devam ettik. Bir erkek şu anda bana oral yapıyordu ve bu duygu daha önce bana oral yapan hiç bir kızınki ile kıyaslanamayacak kadar müthiş bir zevkti. Bana ona da oral yapacağım bir şekil aldırdı. ( nam-ı diğer 69 ) Kontrol ondaydı. Ve ilk kez ağzımda bir erkek penisi vardı. Artık heyecan her yerimi sardı ve beni benden alan bir duygu hakimdi. İç sesim sanki oscar ödülü almış gibi sahnede gururla duruyordu. Daha fazla dayanamadım ve boşalacağımı söyledim. Pozisyon değiştirdik ve ikimizde onun göğsüne boşaldık. Bu da inanılmaz derecede heyecan verici bir duyguydu ve hiç bir pişmanlık hissetmiyordum. Sonrasında birlikte duşa girdik ve şarap içmeye devam ettik. ( o günden beri içtiğim tek alkol halini aldı beyaz şarap )
 
 Bu sırada ona her şeyi sorabileceğimi söyledi. Tek tek eşcinselliğini nasıl keşfettiği, kaç yaşındaydı, ailesi nasıl karşıladı, nedir? Gibi sorular sordum. Sanki karşımda konuşan bir vikipedi vardı ve beni aydınlatıyordu. Gittikçe kendimle ilgili çelişkilerim kaybolmaya ve yerini sadece meraklı bir benlik almaya başladı. Bana, sana baktıkça erkete oluyorum ve yüzün beni benden alıyor dedi ve öptü. Elimden tutup yatak odasına çekti, bu sefer yatakta çıplak bir şekilde daha ateşli bir öpüşme başlamıştı. Çünkü ilk duvarımı yıkılmıştı erkek teni! Bir kaç dakikalık oral ve öpüşme sonrasında çemecesinden çıkardığı kondom ve anal kayganlaşıtırıcı jeli deliğine ve kondomu geçirdiği benim penisime sürmeye başladı. Misyoner ( halk dilinde bacak omza ) pozisyonunu aldı ve yüzümü görmek istediğini söyledi. O kadar hızlı bir şekilde girdim ki içine aman allahım ilk defa anal seks yapıyordum. Bir kızla da daha önce hiç yapmamıştım. Ve şuanda altım bir kaslı 40 lı yaşlarında bir ama vardı. Bir kaç dakika git gel ile boşaldım. O dakika da içinden çıkmadan onu öpmeye başladım bu sefer isteyerek, kontrollü bir şekilde bunu BEN yapıyordum. İçinden çıktıktan sonra yatakta yan yana yatarak konuşmaya başladık. Ona neler hissettiğimi anlattım ve ilk cümle şu olmuştu “Ben bunca sene hata yapmamışım, hasta, günahkar veya sapık değilmişim. Sadece gerçekte olduğum kişiyi kabul etmemişim ve HOMOFOBİK bir HOMO gibi davranmışım. Korkuyla yaşamışım” O da bunun herkesin ilk yaptığı şey olduğunu söyledi ve bir kez daha beni öptü. Ona döndüm ve pasif olmak istediğimi de söyledim. Kapılarım artık açılmıştı ve her şeyi hemen deneyebilecek kadar doyumsuz hissediyordum kendimi. Bana sekste pasif olmam için lavman yapmam gerektiğini söyledi. Tanrı aşkına onu bir kez yapmıştım ve midem alt üst olmuştu. O da hijyen için önemli diyerek bunu evde nasıl yapacağımı gösterdi ( tabi sadece anlatarak ). Banyoya gittim ve yaklaşık 20-25 dk süren bir hazırlık sonunda yatak odasına geldim. Çoktan erkete olmuş bir şekilde karşımda duran adama baktım ve daha önce oral yaptığım penis, bir anda bir canavara dönüştü. Yaklaşık 18-19 cm ve biraz kalın sünetli bir penisti. Ona yavaş olması gerektiğini söyledim ve bana gözleriyle ne yaptığımı biliyorum der gibi bir hareket yaptı. Ben de onun yüzünü görmek istediğimi söyledim. O da onun üstüne çıkmamı ve böylelikle kontrolün bende olacağını söyledi. Bolca kendi deliğimi vealtımdaki adamın kondomlu penisini jelledikten sonra üstüne oturmaya çalıştım; ama bir türlü içime alamıyordum. Pozisyonu pretzel pozisyona geçecek şekilde aldık (Sizin sol tarafınızda kalmalı, dizlerinizin üstüne çökmelisiniz. Sağ bacağını belinize doalyın sol bacağı ise uzanacak). Hem yüzünü görebiliyordum hemde kontrolü paylaşmıştık. Yavaş bir şekilde içime girmeye başladı ve o acıyı size tarif edemem; ama çıkmamasını söyledim ve yavaş ve ritmik profesyonel hareketlerle git gel yapmaya başladı, bir kaç dk zevkten çok acı almaya başladım. Ve ritim hızlandıkça bende zevk almaya başladım. İşte o anda kendime şunu söyledim. “Ben bir EŞCİNSELİM”. Çünkü erkek bedenin bana hükmetmesi ve içimde bir erkeğin olması beni hiç hissetmediğim kadar mutlu ve iyi hissettirmişti. Bir kaç dk sonra ikimi birden boşaldık ve duşa geçtik. Bu Amerika’lı adam ile yaklaşık 1 ay boyunca gizli; ama çok düzenli bir seks hayatım oldu.

Çevremden ise ilginç derecede pozitif ve güzel geri bildirimler alıyordum. Çoğunun söylediği ilk cümle şu. Hayırdır seni bu kadar mutlu hissettiren ve etrafına ışık saçmanı sağlayan hatunla ne zaman tanışacağız. Ahhh bilselerdi bunun bir adama olduğunu nasıl karşılarlardı. ( Bu açılımları mı da ileriki yazılarımda sizlerle paylaşacağım )1.5 ayın sonunda benden ona taşınmamı istedi,  benden hoşlandığını ve erkek arkadaşı olmamı söyledi. Aman allahım vurucu kelime geldi. Ben onun bana hissetiklerini hissetmiyordum çünkü onu bir Fuckbuddy olarak görüyordum ve bu doğrultuda kullanıyordum. Ya da kullandığımı sanıyordum. Ona güzel bir konuşma yaparak ondan çok hoşlandığımı ve hayatımın sonuna kadar etrafımda olmasını istediğim birisi olmasını dilediğim kişi olduğunu; ama kalbimin onun bana attığı gibi atmadığını söyledim. Hayal kırıklığına uğradığını ve bir süreliğine görüşmemezi istedi. İşte o anda gözümden yaşlar süzülmeye başladı; ama beni dinlemedi. Aman yarabbi bir erkek için göz yaşı döküyorum hem de ilk kez. Gerçi her şeyi ilk yaşadığım erkek oydu. O günden bu yana onu bir daha görmedim. Evinden taşınmış ve okuldan da ayrılmış HongKong a yerleşmiş sanırım. Ve böylelikle ilk kez bir erkeğin kalbini kırmış olmanın mutsuzluğuda bana gelmiş oldu.
Tüm bu yaşadıklarımdan sonra kendimi tamamıyla kabul ettim ve artık kim olduğunu bilen ve bunu kendisine inkar etmeyen bir adam olarak yoluma devam ettim. İşimde, özel hayatım da ve tüm ilişkilerimde daha başarılı olmaya başladım. İster inanın ister inanmayın; ama hayatınızda ne kadar net ve dürüst olursanız o kadar pozitif bir ilerleme katediyorsunuz. Bendeki bu pozitif ilerleme EŞCİNSEL olduğumu kabul etmemle başladı. İşte bu benim ilk eşcinsel deneyimimdir. Geri bildirimler benim hayatımda çok önemli bir yere sahiptir. O yüzden blogumu okuyan ve takip eden herkesten yazılarımla ilgili yorumlarınızı bekliyorum. Şimdilik hoşçakalın, sevgiyle kalın J








39 yorum:

  1. bir kaç konuluk hikayeyi tek kalemde anlatmışsın :)
    aramıza hoş geldin :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba O Gay Ben de, evet uzun bir yazı oldu; ama bütün olunca daha güzel geliyor bana ve şuanda bunu paylaşmak bana da inanılmaz bir haz ve mutluluk veriyor :) Tekrar hoşbulduk. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mrb Hermes. yazını okudum, beğendim yardım istiyorum senden. çünkü bende senin yazında ilk başlarda yaşadıklarını yaşıyor, hissediyorum. acaba ben neyim, kimim diye. hayatım zindana döndü bile diyebilirim, çünkü cesaret edemiyorum. pasifliğe ilgi duyuyorum ama buna hiç cesaret edemedim, kimseye de anlatamadım. çünkü öyle bir eğilimli görünmüyorum ama aklımdan da çıkartamıyorum. bu konuda belki bana yardımcı olursun. genc.88@mynet.com adresinden bana ulaşmanı istiyorum, senin beni anlayabileceğini düşündüm. bu adres aracılığıyla, benim fb hesabımı da bulabilirsin, oradan da konuşabiliriz. dilerim bana yardımcı olursun. istanbul dan sevgilerle

      Sil
  3. merhaba
    yazınızı okudum bence çok güzeldi insanın kendisi ile barışık olması çok güzel siz başta çok zorluk çekmişsiniz ama böyle mutluluğu yakalamışsınız önemli olan zaten insanın gerçekten mutlu olması şimdiki hayatımızda bunlar zor yapılması gereken klasik hayat biçimini yapmaya çalışıyoruz işte bu yüzdende mutsuz olduğumuz anlar çok bazı şeylere cesaret edemiyoruz sorun bu sizi tbr ederim .

    YanıtlaSil
  4. merhaba,

    ben şuanda 39 yaşında ve doğuştan (aktif) gayim.. ve yukarıda anlattığınız yaşam hikayeniz bana hayli enteresan geliyor, zira ben bunların hiç birini yaşamadan, ergenliğe ulaştığımda sadece sevgilisiyle tanışan, sonraları beraber yaşayan ve uzun (11) yıllar sonra onu (ölüm nedeniyle) kaybedince yine uzun (7 sene / 4 sene gibi) süreli ilişkileri olan biriyim.

    fakat son günlerde sizin fiilen gay olmaya başladığınız gibi, fiilen heterosexual olmaya başladığımı, içimde bambaşka biri olduğunu hissediyor ve aynı bahsettiğiniz gibi; hasta, sapık vb. biri olmaya başladığımı düşünüyordum.

    bu sayfayı da kendimle ilgili araştırma yaparken keşfettim aslında :) ve bu bilgiler ışığında, kendimi de (daha cesur davranarak) keşfedebilirim sanırım.. sizin yaşam döngünüze benzer bir transformasyonu ben diğer yöne doğru yaşasam da, hayli benzer bir olaylar akışımız var.

    keşke sizinle bir kahve içip, tecrübelerinizden biraz daha istifade edebilme fırsatım olsaydı. velakin psikiyatrdan randevu almama rağmen, bana fikir verebileceği, yardımcı olabileceği konusunda bir güven/inanç taşımıyorum.

    umarım benim hikayem de, sizde olduğu gibi, huzur ve neş'e içeren bir hikayeye dönüşebilir. binaenaleyh bu diken üstündelik hali, beni hayli kötü durumlara sürükleyebilir.

    size, sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.
    trace

    YanıtlaSil
  5. Merhaba.
    Türkiyede gay olmak çok zor. 30 yaşındayım ve 1 sene önce bir arkadaşıma gay olduğumu söyledim. Birine derdini anlatmak istesen anlatamazsın annene babana diyemezsin. Bizler bir tiyatroda oyununu profesyonelce oynamaya çalışan oyuncularız sanki. Gerçek hayatımızı toplum baskıları yüzünden paylaşamayan birer piyon belkide. Gay olduğumuzu söylesek belkide statümüzden toplumdan dışlanacağımızı düşünen ucubeleriz.
    Halbuki böyle olmaması gerekirdi. Bizlerde hani dine inanırsak inanalım Allah tarafından böyle yaratıldık. Toplumların yönlerdiği bir hayatı yaşamaya zorlanmak hoş değil.
    Yazılarının devamını bekliyorum.
    Sevgiler.
    ALi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 05384026646 05379293176 tanışabilir miyiz.. .

      Sil
    2. Arkadaslar ben 40 yasindan snra gay ortamina bir arkadasimin gay oldugunu oyrendikten snra merak sardim bir kac mutsuz evlilik yasadik tan snra gay arkadasimin beni teselli etmek acisindan farkli bir ortama goturdu bir kac tane arkadasi daha vardi icki icip hos sohbet ediyorduk biraz cakir keyif olmustm. 22 yaslarin da zafer adinda bir cocuk bana cok farkli bakiyordu ben de etkilenmistim ne yalan soyliyim tamer yani arkadasim ona mutfak ta beni anlatmis yani gay lerle iliskim olmadini beni bastan cikarmasini soylemis. Derken 3lu kanepe de oturuyrdm yanima geldi kulagima eyilip kac cm seninki dedi donup kalmstm ne diyceyimi bilmyordm sadece ney kac cm diyebldm kadinsi bir kahkahayla elini penisime atip bu dedi bilmem dedim hadi olcelim diynce oylece donup kaldim. Hemen elini itip ben gidiyorum dedim arkadasim otur biraz snra beraber gdrz dedi ben tekli koltuga gectim moralim bozulmustu! Biraz zaman gecmistiki zafer ve taner resmen kari koca gbi sevismeye basladi evde 5 kisiydik ben sok olmus bi sekil de oylece kala kaldim daha snra diyer iki kiside ortama dahl oldu ben sap gbi iki gurubu agzm acik bi sekilde izliyordum bu arada elimde olmadan sertlestiymi hissettim hem kiziyordum hem hosuma gdiyordu bu sekil on dakika kadar surdu snra ismini bilmedym gurup cirilciplak bi sekilde halidat69 yapmis birbirlerini yaliyordu gozlerime inanamyrdm tamer yanima gelip fermuarimi acti ben karsi koymak istemek ile istememek arasin da gdp geliyordum gozlerimi kapattim tamer bune be rahat 20cm var diyip yalamaya basladi rahat 10 dakika yaladi hala gozlerm kapaliydi actim ki ne goreyim zafer tamere arkadan grms beceriyordu basimi yana cevirdm de diyer gurup bacak omza yapmis beceriyor du iyice kopmustm artk tamer zafere yeter diyip bana sirti donuk bi sekil de gelip penisimin ustune otrmak istedi ama ben hayir olmaz dedm zafer hadi olum bozma ortami dedi ama kabul etmedm snra diyer gurup la es deystler o gurup dan 20 yaslarnda kaymak gbi vucudu olan cocuk inmis penisimi kavrayp agzina aldi dyer cocuk ta o nun arkadan gotunu tasaklarini emmeye basladi taner de yere sirt ustu yatip o cocugun sikimi emiyordu zafer tanerin bacaklarini omzuna almis beceryrdu inanin kalbim duruckti artk bildiyinz tren di ben lokomatf diyerleri vagondu adeta artk kudurmus gbiydm geliceyimi anladm cocugun saclarndan tutp o sahneyi izleyip girtlagina kadar kokleyp patladm o kadar cok bastrmsmki cocuk mosmor oldu penismi isirdi kendime gelip basini biraktm yoksa geberip gtcekti hem aci hem zevkle kendime geldm banyoya kosup penisimi yikadm elime yuzume su dokup evdn kacar casina ciktm! Bu olayi tam 10 ay once yasadm o zaman antalya da yasiyordum suan avcilardaym inanin bu hikaye falan deyil tamamen gercek ve bu ilk ve son gay demeyimim oldu ama anal yapmadm orda simdi dyceksnz ki bunu nye anlatdn. Evet nedeni su son 3.4 aydir bende merak sardi yani bocalyrm git geller yasiyorum arada gay porno izliyrm ve gay hikaye okuyorum bana gercek ten tam anlamiyla bu konu hakkin da yardimci olabilcek bi arkadasa ihtiyacim var ltfn dalga gecmyck bi dost bi yaren gercekten tecrubeli biri bana ulasablrmi 05436645410 nolu tlfnuma konuyla ilgili msj atarise sevinirm tanimadm nolara asla cvp vermyorum msj da once konuyu anlatn snra donus yaparim 40 yasindaym ona gore ltfn coluk cocuklar dalga gecmesn gercekten bu ortam da tecrubeli olgun bir arkadas tan yardm beklyorum hasta ruhlular uzak dursun yasima uygun konusmasini bilen 30.50 yas arasndaki kisiler yazsn rica edyrm herkese tskrler.

      Sil
    3. Bu arada BEN PASIF BIR GAY DEYLM ARKADASLAR SAKIN BANA ILISKI TEKLIFIN DE BULUNMAYN KALBINIZI KIRARIM LTFN SADECE YARDM MAKSATLI YASIMA UYGUN BIR BEY SADECE BU ORTAMLAR DA TECRUBELI BIR ARKADAS BIR DOST BIR SIRDAS

      Sil
  6. Yanılıyorsunuz hem de hepiniz. Şehvetinizi bir kadınla da giderebilirsiniz.Fakat siz nefsinizin dediklerine uyuyorsunuz. O su aktıtan sonra içinizde o hislerden bir damla bile kalmaz. Kendinize bir yalan söylüyor ve geçici dünya mutluluğu için bu yalana inanıp tiyatro oynuyorsunuz. Bu illete bulaşmanız sizin suçunuz değil tabi ki. Fakat bundan kurtulmaya çabalamamak sizin suçunuz. Ben bir psikolojik danışmanım. Sizin durumundaki danışanlar için terapi ve ilaclar mevcut ve tedavi de mümkün.

    Allah herkesi bir şeyle imtihan eder. Kimisini. evlat ile kimisini. para ile kimisini. aile ile kimisini. makam ile kimisini. de şehvet ile.Şehvet ile imtihan olunuyorsunuz. Allah'tan yardım istediniz mi? Bir kadınla evlenmeyi denediniz mi? Tedavi olmak istediniz mi? Muhtemelen bunlara hayır diyorsunuzdur.

    Bir düşünün, Allah Lut kavmini bu yüzden helâk etmişti. Sizce adil olan Allah, çaresi olmayan bir hastalık yüzünden koca bir topluluğu helâk eder mi hiç?

    Siz sapına kadar erkeksiniz. Allah sizin böyle olmanızı istedi. Öyleyse dosdoğru olun. Allah'tan korkun. Sizin için canlarını feda etmeye hazır o güzel anne babalarınızın yüzünü eğmeyin, boyunlarını bükmeyin.

    Bu imtihanı geçersnız ulaşacağınız güzellikleri, Cennet'i, Allah rızasını kazanmanın yüksek zevkini, Rasulullah'ın ellerinden Kevser içtiğinizi hayal edin. Değer mi Allah aşkına?


    Unutmayın, Allah bu imtihan için sizi seçti, Allah seçimlerinde yanılmaz fakat Allah'ın seçtikleri yanılabilir. Yanılmış olabilirsiniz fakat tövbe kapısı açıktır. Günahına tevbe eden sanki hiç günah işlememiş gibidir buyuruyor Rasulullah. Allah size yardım etsin. Inşallah kurtulursunuz. Selametle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizi katılıyorum Sayın Uyarıcı yazınızı okudum. Bende erkeklerden hoşlanma izlenimi taşıyan bir bireyim ama bunu ne bir başkası biliyor nede kendimi inandırıyorum.Sizinde dediğiniz gibi sadece nefsimizi tatmin ediyoruz iyi kide sizin yazınızı okumuşum Tekrar Çok Teşekkürler...!

      Sil
  7. sanırım benim de yardıma ihtiyacım var, içimde gizli duyguları ortaya çıkaracak güvenilir bir arkadaşa ihtiyacımın olduğu,
    içimdekileri kimseye anlatamadığım bir dönemdeyim. keşke bu yazıda anlatılanlar kadar şanslı olabilseydim dedim,
    amerikalı bir yabancıyla tanışarak içinizden geçenleri tanımlama şansı bulmuşsunuz.
    umarım ben de doğru erkek arkadaşı bulabilirim kısa zamanda.
    keşke biri sesimi duysa ve aradığın benim diye karşıma çıksa...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben'de senden farklı sayılmam,gerçekten ya çok şanssızım ( Kendi adıma konuşayım ) Yada kendimi frenliyorum ama ne zamana kadar. Belki birbirimize içimizdekileri anlatabiliriz.Dertleşmek kendin gibi rahat konuşabileceğim bir arkadaşa ihtiyacım var. ( Tabi istersen )

      Sil
    2. MERHABA BENDE BİR SEKS ERKEYİM SİKİLMEK İSTİYEN KIZLAR EVLİ BAYANLAR DUL KARILAR KARISINI SİKTİRMEK İSTİYEN ERKEKLER SEKSTE SINIR TANIMAM ARAYIN TANIŞALIM MSN.fakibabak@gmail.com
      TEL. 0554 127 06 13 YAŞ SINIRIM KESİNLİKLEN YOKTUR.BOYU POSU KİLOSU EVLİ BEKAR DUL GENÇ YAŞLI NİŞANLI BAKİRE HAMİLE UZUN KISA ŞİŞMAN ZAYIF OKUYAN OKUMAYAN ÇALIŞAN ÇALIŞMAYAN Sekste TECRÜBELİ OLAN OLMAYAN ESMER SARIŞIN KUMRAL SİYAH BEYAZ LEZBİYEN VE BUNUN GİBİ ŞEYLER BENİM İÇİN HİÇ AMA HİÇ FARKETMEZ.BENDE HERDAİM GİZLİLİK HİJYEN GÜVEN ZEVK ORGAZM BOŞALIP RAHATLAMAK ZEVKTEN İNİM İNİM İNLEMEK ESASTIR ŞARTTIR ÖNEMLİDİR GARANTİDİR ARAYAN YAŞAR TEL.0554 127 06 13
      Önce. WhatsApp cevap bekliyorum . sıfır beş beş dört bir iki yedi sıfir altı bir üç

      Sil
  8. Bir yıl kadar önce çok hoş bir giriş yapmış ve yukarıda okuduğum yazıda kendi benliğini, seni sen yapan şeyleri çok hoş anlatmışsın. Bu açıdan koca bir "bravo"yu hakediyorsun. Ama maalesef ki bakarsan bağ, bakmazsan dağ olur deyiminin tam karşılığı bir blog olmuş burası geçen bir yıl içerisinde.

    Anlatım dilin o kadar hoş ve naif ki, kıskandım resmen. Ama sanırım bu blog işine biraz yüklenmek ve daha düzenli yazmak gerekiyor. Umarım devamı gelir, biz de zevkle okuyabiliriz.

    Not: Bu yorumun üzerinde yer alan bazı çer-çöp yorumlara da "maalesef" ki müdahale etmen gerekiyor. Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  9. .5.0.7.053.63.33. Slm bayanlar ltf sadece kayseri v yakın çevresinden sanal deyil gerçekten görüşmek sınırsız sex çılgınca sikilmek v saatlarca amn gtn yalatmak isteyen azgın ateşli heryastan bayanlar v aralarına sırdas aktif tek erkek arayan ciftler arasın ltf bayanlar ben olgun yaşta sırdas erkeyim gizlilik v karşılık saygi sevgi sart beşyüz yedi sıfır elli üç altmış üç otuz üç ltf sanalcilar yalancilar menfaatcilar v kesinlikle erkekler aramasın

    YanıtlaSil
  10. .5.0.7.053.63.33. Slm bayanlar ltf sadece kayseri v yakın çevresinden sanal deyil gerçekten görüşmek sınırsız sex çılgınca sikilmek v saatlarca amn gtn yalatmak isteyen azgın ateşli heryastan bayanlar v aralarına sırdas aktif tek erkek arayan ciftler arasın ltf bayanlar ben olgun yaşta sırdas erkeyim gizlilik v karşılık saygi sevgi sart beşyüz yedi sıfır elli üç altmış üç otuz üç ltf sanalcilar yalancilar menfaatcilar v kesinlikle erkekler aramasın

    YanıtlaSil
  11. KIYMET BİLMEZ »»» Özetle Karşılıklı Seviyenin Ve Gizliliğin Korunduğu Aşırılıklardan Ve Feminenlikten Uzak Duran. Cinsel Arzu Ve İsteklerin Aklın Ve Sağlığın Önüne Geçmediği Toplumun Değer Yargılarına Saygılı. Sağlıklı Bir Paylaşımdan Yanayım Elbette Maymun Yakışıklısı Hep Vardır Olacakta Ama Nereye Kadar Sonuçta Sınırsızlığın Sınırı Yok. Ayrıca Amacı Sadece Sex Olmayan Her İnsan Tam Doğru İnsanı Buldum Derken Mutlaka Hayal Kırıklığına Uğradığı Olmuştur. Ve Buna Bağlı Olarak Acı Çekmiştir İlk Etapta Bu Bir Kayıp Gibi Görünse de Aslında Hayal Kırıklığıyla Biten Her İlişki Ayrı Bir Tecrübedir Bir Düşünür Bunu Şu Sözle Özetlemiştir TECRÜBE YENİLEN KAZIKLARIN TOPLAMIDIR. Bazen İyi Niyetin Suiistimali Bazen Bir İnsana Hak Ettiğinden Fazla Değer Vermenin Getirdiği okuduğunuz icin teşkür edrim herşeyde sexs değil unutmayın sexsden dah değerli şeyler var Gezmek, sevdiğimle vakit geçirmek, sinema, sevdiğim insanı öpünce huzur bulmaktır, sevdiğimle bir çay içmek bile benim için en iyi andır gözleri gözlerimdeyken.. Gerçek, tertemiz, yürekten bir aşk istiyorum. Ne mi istiyorum sevdiğimin gülmesi için herşeyi yapmak, sevdiğimingülmesinin nedeni olmak istiyorum. Sadece sevdiğime dokunmak sadece sevdiğimin kkokusunu hissetmek içime çekmek istiyorum. Gözlerine baktığımda herşeyi unutmak sadece onunla olduğumu dünyanın durduğunu hissetmek istiyorum. Beraber çay içmenin bile dünyanın mutluluğu olduğunu hissetmek o anda yanımda iken bile sevdiğimi önleyecek kadar çok sevmek istiyorum. SEVDİĞİMİN UĞRUNDA ÖLEBİLECEK KADAR ÇOK SEVMEK İSTİYORUM. BEN AŞKI İSTİYORUM Canımdan bile çok sevebilecegim guvenecegim onun yanında huzur dolu güvenli hissedecegim herseyimi paylasabilecegim kişi istiyorumm Beni sahiplenecek Kıskanacak Gerçek, tertemiz, yürekten bir aşk istiyorum. Ne mi istiyorum sevdiğimin gülmesi için herşeyi yapmak, mesala dostluk 18-22 yaş arası ince zayıf narin minyon atletik arkadaş arıyorum NERDEN YAŞ KAÇ ADINIZ YAŞ KAÇ TANIŞALIMsevsevil45m@outlook.com

    YanıtlaSil
  12. KIYMET BİLMEZ »»» Özetle Karşılıklı Seviyenin Ve Gizliliğin Korunduğu Aşırılıklardan Ve Feminenlikten Uzak Duran. Cinsel Arzu Ve İsteklerin Aklın Ve Sağlığın Önüne Geçmediği Toplumun Değer Yargılarına Saygılı. Sağlıklı Bir Paylaşımdan Yanayım Elbette Maymun Yakışıklısı Hep Vardır Olacakta Ama Nereye Kadar Sonuçta Sınırsızlığın Sınırı Yok. Ayrıca Amacı Sadece Sex Olmayan Her İnsan Tam Doğru İnsanı Buldum Derken Mutlaka Hayal Kırıklığına Uğradığı Olmuştur. Ve Buna Bağlı Olarak Acı Çekmiştir İlk Etapta Bu Bir Kayıp Gibi Görünse de Aslında Hayal Kırıklığıyla Biten Her İlişki Ayrı Bir Tecrübedir Bir Düşünür Bunu Şu Sözle Özetlemiştir TECRÜBE YENİLEN KAZIKLARIN TOPLAMIDIR. Bazen İyi Niyetin Suiistimali Bazen Bir İnsana Hak Ettiğinden Fazla Değer Vermenin Getirdiği okuduğunuz icin teşkür edrim herşeyde sexs değil unutmayın sexsden dah değerli şeyler var Gezmek, sevdiğimle vakit geçirmek, sinema, sevdiğim insanı öpünce huzur bulmaktır, sevdiğimle bir çay içmek bile benim için en iyi andır gözleri gözlerimdeyken.. Gerçek, tertemiz, yürekten bir aşk istiyorum. Ne mi istiyorum sevdiğimin gülmesi için herşeyi yapmak, sevdiğimingülmesinin nedeni olmak istiyorum. Sadece sevdiğime dokunmak sadece sevdiğimin kkokusunu hissetmek içime çekmek istiyorum. Gözlerine baktığımda herşeyi unutmak sadece onunla olduğumu dünyanın durduğunu hissetmek istiyorum. Beraber çay içmenin bile dünyanın mutluluğu olduğunu hissetmek o anda yanımda iken bile sevdiğimi önleyecek kadar çok sevmek istiyorum. SEVDİĞİMİN UĞRUNDA ÖLEBİLECEK KADAR ÇOK SEVMEK İSTİYORUM. BEN AŞKI İSTİYORUM Canımdan bile çok sevebilecegim guvenecegim onun yanında huzur dolu güvenli hissedecegim herseyimi paylasabilecegim kişi istiyorumm Beni sahiplenecek Kıskanacak Gerçek, tertemiz, yürekten bir aşk istiyorum. Ne mi istiyorum sevdiğimin gülmesi için herşeyi yapmak, mesala dostluk 18-22 yaş arası ince zayıf narin minyon atletik arkadaş arıyorum NERDEN YAŞ KAÇ ADINIZ YAŞ KAÇ TANIŞALIMsevsevil45m@outlook.com

    YanıtlaSil
  13. MERHABA BEN UĞUR 28 YAŞINDAYIM ARKADAŞLIK, SOHBET VE GÜZEL ARKADAŞLIKLAR İÇİN BURDAYIM. WHATSAAP VE FACEBOOK'TA RESİMLERIMİ GÖREBİLİRSİNİZ. TATLI, CİCİ, SEMPATİK BAYAN ARKADAŞ, TERCİHİM'DİR. ISTANBUL KADIKÖY' DE YAŞIYORUM. YAŞINIZ FARKETMEZ KENDİNE ÖZGÜ BİR BAYAN OLURSA SEVİNİRİM. ( ( 0546 807 06 65 )) HOŞÇAKALIN... LÜTFEN CİDDİ OLANLAR ARASIN...

    YanıtlaSil
  14. MERHABA BEN BARIŞ İSTANBUL KADIKÖY'DE YAŞIYORUM 28 YAŞINDA KARŞI TARAFI DAİMA MUTLU ETMEK İSTEYEN BİRİSİYİM TATLI CİCİ SEMPATİK BAYANLARIN ARAMASINI BEKLİYORUM GÜZEL VAKİT GEÇİRMEK SİZİN GİBİ TATLI BAYANLARINDA HAKKI YAŞINIZ FARKETMEZ HOSÇAKALIN ( 0546 835 34 10 )

    YanıtlaSil
  15. TATLI, CİCİ, SEMPATİK BAYANLAR MERHABA....

    HERKESE SELAM, BEN KAAN 29 YAŞINDA İSTANBUL BOSTANCI'DA YAŞIYORUM. HAYATI DOLU DOLU EĞLENCELİ YAŞAMAK İSTEYEN HER YAŞTAN BAYANLAR İLE ARKADAŞLIK KURMAK İSTİYORUM.
    RESİMLERİMİ FACEBOOK VE WHATSAPP'TA GÖRMENİZ MÜMKÜN.
    LÜTFEN KENDİNİ VE NE İSTEDİĞİNİ BİLEN BAYAN ARKADAŞLARIN ARAMASINI BEKLİYORUM.
    -- HAYALLERİNİZİ YAŞAMANIN ZAMANI --
    HOŞÇAKALIN 0551 167 05 95

    YanıtlaSil
  16. gerçek yalansız iri aletli beygir gibi arkadan sikecek olgun malatyadan . eposta ceyhunceyhun552@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. MERHABA BENDE BİR SEKS ERKEYİM SİKİLMEK İSTİYEN KIZLAR EVLİ BAYANLAR DUL KARILAR KARISINI SİKTİRMEK İSTİYEN ERKEKLER SEKSTE SINIR TANIMAM ARAYIN TANIŞALIM MSN.fakibabak@gmail.com
      TEL. 0554 127 06 13 YAŞ SINIRIM KESİNLİKLEN YOKTUR.BOYU POSU KİLOSU EVLİ BEKAR DUL GENÇ YAŞLI NİŞANLI BAKİRE HAMİLE UZUN KISA ŞİŞMAN ZAYIF OKUYAN OKUMAYAN ÇALIŞAN ÇALIŞMAYAN Sekste TECRÜBELİ OLAN OLMAYAN ESMER SARIŞIN KUMRAL SİYAH BEYAZ LEZBİYEN VE BUNUN GİBİ ŞEYLER BENİM İÇİN HİÇ AMA HİÇ FARKETMEZ.BENDE HERDAİM GİZLİLİK HİJYEN GÜVEN ZEVK ORGAZM BOŞALIP RAHATLAMAK ZEVKTEN İNİM İNİM İNLEMEK ESASTIR ŞARTTIR ÖNEMLİDİR GARANTİDİR ARAYAN YAŞAR TEL.0554 127 06 13
      Önce. WhatsApp cevap bekliyorum . sıfır beş beş dört bir iki yedi sıfir altı bir üç

      Sil
  17. Merhaba ben Murat Kayseri'den olgun pasif arıyorum gizli ve seviyeli özel anlar için adresim. murtx07@gmail.com bekliyorum.

    YanıtlaSil
  18. Merhaba ben Murat Kayseri'den olgun pasif arıyorum gizli ve seviyeli özel anlar için adresim. murtx07@gmail.com bekliyorum.

    YanıtlaSil
  19. Adım murat istanbul bagcilar da yaşıyorum 30 yaşındayım pasif olmak istiyorum 05412157081

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. MERHABA BENDE BİR SEKS ERKEYİM SİKİLMEK İSTİYEN KIZLAR EVLİ BAYANLAR DUL KARILAR KARISINI SİKTİRMEK İSTİYEN ERKEKLER SEKSTE SINIR TANIMAM ARAYIN TANIŞALIM MSN.fakibabak@gmail.com
      TEL. 0554 127 06 13 YAŞ SINIRIM KESİNLİKLEN YOKTUR.BOYU POSU KİLOSU EVLİ BEKAR DUL GENÇ YAŞLI NİŞANLI BAKİRE HAMİLE UZUN KISA ŞİŞMAN ZAYIF OKUYAN OKUMAYAN ÇALIŞAN ÇALIŞMAYAN Sekste TECRÜBELİ OLAN OLMAYAN ESMER SARIŞIN KUMRAL SİYAH BEYAZ LEZBİYEN VE BUNUN GİBİ ŞEYLER BENİM İÇİN HİÇ AMA HİÇ FARKETMEZ.BENDE HERDAİM GİZLİLİK HİJYEN GÜVEN ZEVK ORGAZM BOŞALIP RAHATLAMAK ZEVKTEN İNİM İNİM İNLEMEK ESASTIR ŞARTTIR ÖNEMLİDİR GARANTİDİR ARAYAN YAŞAR TEL.0554 127 06 13
      Önce. WhatsApp cevap bekliyorum . sıfır beş beş dört bir iki yedi sıfir altı bir üç

      Sil
  20. Merhaba arkadaşlar, evet bu gay durumu aslında bir hastalık, her ne kadar kabul etmesekte, ben kendi durumumdan bahsedeyim, daha 12/13 yaşımdayken hiç bir şeyden haberdar olmayan bir çocukken bir arkadaş kurbanı oldum kendisi yaş olarak benden büyüktü 17/18, sürekli birlikte takıldığınız için arkadaş biliyordum, ben porno filmleri seksi onun bilgisayarından öğrendim ama hiç bir şey bilmediğim ve sorumsuz bir aile ye sahip olduğum için cahildim, arkadaşımın izlettiği filmler gay porno, bu durumda ne düşünürsünüz demekki her kez böyle yapıyor o halde bir sakıncası yok kısa vadede cahilliğimden faydalanıp benimle ilişkiye girdi isteyip istemediğimi düşünemiyordum 1 sene kadar şimdi anlıyorumki benimle tüm fantezilerini denemiş, sonra sonra aklım ermeye başladı bu ilişkilere bir son verdim uzunca seneler kendi hastalığımı tedavi etmek için çabaladım ama ne garip hiç bir zaman erkeklerden hoşlanmadım hattaki hala çıtı pıtı güzel kızlar içini gıcıklar, askerliğimden sonra kız arkadaşlarım olmaya başladı yavaş yavaş kendimi erkek gibi hissetmeye başladım spora başladım grekoromen güreş uzak doğu sporu bisiklet dağcılığı vücut geliştirme derken kızların dahada ilgisini çektim ama hiç bir kız ile birlikte olmadım çünki pişmanlığım aklımı hep kurcalıyordu, kendimi dinimin bana söyledikleri doğrultusunda yavaş yavaş düzeltmeye çalıştım ve 29 yaşıma geldiğimde şimdiki eşim ile tanıştım, kafamdaki hasta hallerim tamamen ortadan kalktı evlendik ve ilk gerçek seks deneyimini kendisi ile yaşadım sonra birde kızım oldu şu an harika bir hayatımız var, ve çokca zaman ergenliğin baharında o arkadaşımın bana yaptıklarını düşünüp ben buna nasıl izin verdim diye defalarca ağladım kendime kızdım ama her şeyi aştım, artık kendime kızmıyorum cahildim hoşuma gitmiştiki bu duruma 1 sene kadar devam etmiştim işte o haşlanma duygusu çok zor geliyordu erkeklerden değil anal seksten hoşlanıyordum, neyse hayatım normale döndü ve hala insanların (erkeklerin) nasıl ne şekilde bu duruma düştüğü hakkında bilgi araştırmacılığı yapıyorum,ve şundan eminim artık hiç bir erkek nefsine hoş gelen bir kadına hayır diyemez bu artık kestirmiş bir ibne dahil çünki ne kadar reddetsenizde sizin tüm vücudunuz hormonlarınız beyniniz erkek,önemli olan hangi tip kadından hoşlandığınızı arayıp bulmak ve bu gay halinin tek ilacı kendinize nefsinizin istekleri doğrultusunda ceza vermek, umarım sizde bu hastalıktan kurtulursunuz saygılar

    YanıtlaSil
  21. Antalyadan can olgun yaşlı bakımlı bayanlar bir çağrı atmaniz yeterli 0539 772 23 70

    YanıtlaSil
  22. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  23. Acil krediye ihtiyacınız var mı? evet ise, bu e-posta ile iletişime geçin: finance_institute2015@outlook.com

    YanıtlaSil
  24. MERHABA BENDE BİR SEKS ERKEYİM SİKİLMEK İSTİYEN KIZLAR EVLİ BAYANLAR DUL KARILAR KARISINI SİKTİRMEK İSTİYEN ERKEKLER SEKSTE SINIR TANIMAM ARAYIN TANIŞALIM MSN.fakibabak@gmail.com
    TEL. 0554 127 06 13 YAŞ SINIRIM KESİNLİKLEN YOKTUR.BOYU POSU KİLOSU EVLİ BEKAR DUL GENÇ YAŞLI NİŞANLI BAKİRE HAMİLE UZUN KISA ŞİŞMAN ZAYIF OKUYAN OKUMAYAN ÇALIŞAN ÇALIŞMAYAN Sekste TECRÜBELİ OLAN OLMAYAN ESMER SARIŞIN KUMRAL SİYAH BEYAZ LEZBİYEN VE BUNUN GİBİ ŞEYLER BENİM İÇİN HİÇ AMA HİÇ FARKETMEZ.BENDE HERDAİM GİZLİLİK HİJYEN GÜVEN ZEVK ORGAZM BOŞALIP RAHATLAMAK ZEVKTEN İNİM İNİM İNLEMEK ESASTIR ŞARTTIR ÖNEMLİDİR GARANTİDİR ARAYAN YAŞAR TEL.0554 127 06 13
    Önce. WhatsApp cevap bekliyorum . sıfır beş beş dört bir iki yedi sıfir altı bir üç

    YanıtlaSil
  25. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  26. MERHABA BEN BUĞRA 30 YAŞINDA GENÇ AKTİF KARŞI TARAFI DAİMA MUTLU ETMEK İSTEYEN BİRİYİM. ISTANBUL MALTEPE'DE YAŞIYORUM. SOHBET VE ÇEVRE YAPMAK İÇİN BURDAYIM. WHATSAaP VE FACEBOOK'TA RESİMLERİMİ GÖREBİLİRSİNİZ. TATLI CİCİ BAYANLAR SİZLERİ BEKLİYORUM YAŞINIZ FARKETMEZ. (0545 597 25 57) HOŞÇAKALIN.....

    YanıtlaSil
  27. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  28. MERHABA, MUTSUZ VE DOYUMSUZ BAYANLAR... ADANA VE ÇEVRESİNDE YAŞAYAN REEL BİRLİKTELİK DÜŞÜNEN, GİZLİLİĞE VE GÜVENE ÖNEM VEREN REEL İLİŞKİ ARAYAN SEKSTE SINIR TANIMAYAN VE NE İSTEDİĞİNİ BİLEN DOYUMSUZ BAYANLARI BEKLİYORUM...

    0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR SKYPE ™: DOST_ERKEK01

    MERHABA, BÜYÜK VE KALIN DÜŞÜNEN EVLİ ÇİFTLER ( FOTOĞRAF İSPATLI ) ARALARINA TEK ERKEK ARAYAN EVLİ ÇİFTLERE 3. OLURUM... 0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR NOT: DENEYİMLİ VE TECRÜBELİ TEK ERKEĞİM ! SKYPE ™: DOST_ERKEK01

    * GRUP SEKS FANTEZİSİNİ GERÇEKLEŞTİRME DÜŞÜNCESİNDE OLAN KARARLI SAMİMİ PAYLAŞIMA AÇIK GİZLİLİGE VE GÜVENE ÖNEM VERENLER

    * EVLİ ÇİFTLERE 3. TEK ERKEĞİM !

    * EVLİ ÇİFTLER ARADIĞINIZ FANTEZİLER BENDE...

    * KOCASININ YANINDA BAŞKA BİR TENE DOKUNMA ARZUSU OLAN

    * TOST OLMAYI ARZULAYAN BAYANLAR

    * KARISI GÖZLERİNİN ÖNÜNDE BAŞKA BİR TENE DOKUNURKEN ALDIĞI HAZZI GÖRMEK İSTEYEN BEYLER

    * SİZİ TANIYAN SİZİN HASSASİYETİNİZİ BİLEN GİZLİLİĞE VE GÜVENE ÖNEM VEREN DENEYİMLİ GÜVENİLİR SIRDAŞ SAMİMİ OLARAK TANIŞMAK İSTEYENLER

    * 0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR SKYPE ™: DOST_ERKEK01

    YanıtlaSil